rák

RÁK (Junius 22. -Julius 22.) - Mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Reklám

Mit igérnek a csillagok?

Ajánló

A Rák jellemzői

Mit ígérnek a csillagok 2009-re a Rákoknak?

2009.01.01. 18:45 - koopee

Címkék: siker szerencse karrier általános cancer blodogság

Rák (június 22.– július 22.)

A munka éve

Egész évben rengeteg munkád lesz, így figyelned kell arra, hogy pihenésre is jusson idő. Ha csak a munkáddal törődsz, akkor a fontos magánéleti kapcsolatok elsorvadhatnak, elszürkülhetnek. Önmagaddal is foglalkoznod kell, hiszen a munkádhoz energiát kell nyerned!

 

Boldogság

Ez az év a szerelemé lesz. Pároddal teljes egészében egymásra tudtok hangolódni. Ha eddig még nem házasodtatok össze, akkor ennek is eljöhet az ideje! Ha egyedül vagy, akkor olyan kapcsolatot találhatsz, amely elkényeztet, s nagyon hamar házassághoz vezet!

 

Párkapcsolat

Szerelmi téren párodtól várod a boldogságot. Sok flörtre nyílik alkalmad, nagyon népszerű lehetsz, ám csak kedvesed érdekel. Jól teszed, ha minden eszközzel kimutatod a hűségedet, hiszen így elkerülheted a féltékenykedést! Mondd el szerelmednek minél többször, hogy csakis ő érdekel!

 

Karrier

Munkahelyeden nagyon sokat várnak el tőled, annyi munkát, amennyit nem is tudsz teljesíteni. Igyekszel helytállni – lelkiismereti kérdést csinálsz abból, hogy minden feladattal elkészülj, de egy idő után reményvesztetten feladod. Ne zsákmányold ki önmagad!

 

Egészség

Vérnyomásodra, keringési rendszeredre figyelj jobban oda! Különösen az év első felében fontos, hogy pihenésre is jusson időd! Szerezz be fokhagymakészítményt, amely segít rendben tartani a vérnyomásodat!

 

Stílus

Legyél ellenállhatatlan! Ha kicsit kacérabban öltözködsz, akkor párod ismét felfedezheti benned a csábítót! Így kapcsolatotok valóban megújulhat, sokkal izgalmasabbá válhat. Ne hagyd ellaposodni a párkapcsolatodat, minden napra jusson valamilyen meglepetés!

 

Siker

Üzleti kapcsolataid, hivatalos elintéznivalóid is jól alakulhatnak! Ha új üzlet beindításán gondolkozol, akkor keresve sem találhatsz jobb alkalmat erre, mint az új év első harmada. Könnyen találsz társakat, új üzletfeleket!

 

Szerencse

Szerencséd lehet a párkapcsolatodban! Ha az utóbbi időben nem volt felhőtlen a szerelmi életed, akkor érdemes lesz leülnöd kedveseddel. Most tisztázhatjátok a feszültségeket, s tiszta lappal indulhattok tovább. Nagyon fontos, hogy mindkettőtökben legyen kompromisszumkészség!

 

Az év jelmondata

„Boldog párkapcsolatban élek!”

 

Szerencseszámok

11, 24, 31, 33, 39

 

 

Forrás: blikk.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cancertyp.blog.hu/api/trackback/id/tr50847216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása