rák

RÁK (Junius 22. -Julius 22.) - Mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Reklám

Mit igérnek a csillagok?

Ajánló

A Rák jellemzői

Mit ígérnek a csillagok 2010-re a Rákoknak?

2009.12.27. 20:17 - koopee

Címkék: rák általános horoszkóp cancer

Rák (VI. 21. - VII. 22.)

Drámai, izgalmas fordulatokkal teli éved lehet: minden lehetőséget megkapsz arra, hogy megváltoztasd, ahogyan te látod saját magadat, és ahogyan mások látnak téged! Ez a folyamat ugyan nem lesz fájdalommentes, ám az eredmények nagyon kecsegtetőek... 2010-ben a harmóniára és az egyensúlyra is jobban oda kell figyelned. Ha van olyan életterület, amellyel nem törődtél eleget vagy elhanyagoltál, akkor ezekben a hónapokban ki tudod javítani a régi hibáidat. Az év első felében olyan lehetőségeket kaphatsz, amelyek nemcsak az önbecsülésedet, de az anyagi helyzetedet is megváltoztathatják! Ne félj igent mondani ezekre, még akkor se, ha úgy érzed, nem lennél tökéletes azokra a szerepekre, melyeket kijelöltek neked.
Szerelmi kérdésekben az év első két és utolsó két hónapja lehet a legfordulatosabb a számodra, akár már kapcsolatban élsz, akár csak most várod a szerelmet. Ezekben a hetekben végre el tudod dönteni, hogy mely kapcsolatokat szeretnéd folytatni (és persze, a hogyan is kikristályosodik), és melyek azok, amelyektől inkább megszabadulnál! A nagy döntéseknek - „iránytól" függetlenül - biztosan nagyszerű hatása lesz az életedre.
Az egészséged szempontjából az év utolsó három hónapja lehet a legfontosabb: vigyázz jobban magadra, és helyezd a hangsúlyt a megelőzésre! Tervezz előre, és ne dőlj be a villámgyors (és persze nem túl realisztikus) eredményt ígérő diétáknak.

 

Forrás: pink.hu

 

Mit ígérnek a csillagok 2009-re a Rákoknak?

2009.01.01. 18:45 - koopee

Címkék: siker szerencse karrier általános cancer blodogság

Rák (június 22.– július 22.)

A munka éve

Egész évben rengeteg munkád lesz, így figyelned kell arra, hogy pihenésre is jusson idő. Ha csak a munkáddal törődsz, akkor a fontos magánéleti kapcsolatok elsorvadhatnak, elszürkülhetnek. Önmagaddal is foglalkoznod kell, hiszen a munkádhoz energiát kell nyerned!

 

Boldogság

Ez az év a szerelemé lesz. Pároddal teljes egészében egymásra tudtok hangolódni. Ha eddig még nem házasodtatok össze, akkor ennek is eljöhet az ideje! Ha egyedül vagy, akkor olyan kapcsolatot találhatsz, amely elkényeztet, s nagyon hamar házassághoz vezet!

 

Párkapcsolat

Szerelmi téren párodtól várod a boldogságot. Sok flörtre nyílik alkalmad, nagyon népszerű lehetsz, ám csak kedvesed érdekel. Jól teszed, ha minden eszközzel kimutatod a hűségedet, hiszen így elkerülheted a féltékenykedést! Mondd el szerelmednek minél többször, hogy csakis ő érdekel!

 

Karrier

Munkahelyeden nagyon sokat várnak el tőled, annyi munkát, amennyit nem is tudsz teljesíteni. Igyekszel helytállni – lelkiismereti kérdést csinálsz abból, hogy minden feladattal elkészülj, de egy idő után reményvesztetten feladod. Ne zsákmányold ki önmagad!

 

Egészség

Vérnyomásodra, keringési rendszeredre figyelj jobban oda! Különösen az év első felében fontos, hogy pihenésre is jusson időd! Szerezz be fokhagymakészítményt, amely segít rendben tartani a vérnyomásodat!

 

Stílus

Legyél ellenállhatatlan! Ha kicsit kacérabban öltözködsz, akkor párod ismét felfedezheti benned a csábítót! Így kapcsolatotok valóban megújulhat, sokkal izgalmasabbá válhat. Ne hagyd ellaposodni a párkapcsolatodat, minden napra jusson valamilyen meglepetés!

 

Siker

Üzleti kapcsolataid, hivatalos elintéznivalóid is jól alakulhatnak! Ha új üzlet beindításán gondolkozol, akkor keresve sem találhatsz jobb alkalmat erre, mint az új év első harmada. Könnyen találsz társakat, új üzletfeleket!

 

Szerencse

Szerencséd lehet a párkapcsolatodban! Ha az utóbbi időben nem volt felhőtlen a szerelmi életed, akkor érdemes lesz leülnöd kedveseddel. Most tisztázhatjátok a feszültségeket, s tiszta lappal indulhattok tovább. Nagyon fontos, hogy mindkettőtökben legyen kompromisszumkészség!

 

Az év jelmondata

„Boldog párkapcsolatban élek!”

 

Szerencseszámok

11, 24, 31, 33, 39

 

 

Forrás: blikk.hu

 

Miben vagy tehetséges?

2008.11.06. 05:49 - koopee

Címkék: rák általános cancer érzék tehetséges

 

Csillagjegyed elárulja. Mindenkinek van érzéke valamihez, a kérdés tisztában vagy-e saját értékeiddel?

 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)


Igen érzékeny vagy mások vágyaival kapcsolatban. Néha szinte úgy tűnik, hogy csillagjegyed a zodiákus szociális gondozója. Tehetséged bármely emberi lélekkel kapcsolatos területen megmutatkozik. Kiválóan kamatoztathatod képességeidet egészségügyi vagy oktatási területen. Ha képes vagy a jegyedre jellemző nappali álmodozást kordában tartani, illetve a jövőre összpontosítani, szép sikereknek nézel elébe.


Forrás: femina.hu