rák

RÁK (Junius 22. -Julius 22.) - Mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Reklám

Mit igérnek a csillagok?

Ajánló

A Rák jellemzői

Mit ígérnek a csillagok 2010-re a Rákoknak?

2009.12.27. 20:17 - koopee

Címkék: rák általános horoszkóp cancer

Rák (VI. 21. - VII. 22.)

Drámai, izgalmas fordulatokkal teli éved lehet: minden lehetőséget megkapsz arra, hogy megváltoztasd, ahogyan te látod saját magadat, és ahogyan mások látnak téged! Ez a folyamat ugyan nem lesz fájdalommentes, ám az eredmények nagyon kecsegtetőek... 2010-ben a harmóniára és az egyensúlyra is jobban oda kell figyelned. Ha van olyan életterület, amellyel nem törődtél eleget vagy elhanyagoltál, akkor ezekben a hónapokban ki tudod javítani a régi hibáidat. Az év első felében olyan lehetőségeket kaphatsz, amelyek nemcsak az önbecsülésedet, de az anyagi helyzetedet is megváltoztathatják! Ne félj igent mondani ezekre, még akkor se, ha úgy érzed, nem lennél tökéletes azokra a szerepekre, melyeket kijelöltek neked.
Szerelmi kérdésekben az év első két és utolsó két hónapja lehet a legfordulatosabb a számodra, akár már kapcsolatban élsz, akár csak most várod a szerelmet. Ezekben a hetekben végre el tudod dönteni, hogy mely kapcsolatokat szeretnéd folytatni (és persze, a hogyan is kikristályosodik), és melyek azok, amelyektől inkább megszabadulnál! A nagy döntéseknek - „iránytól" függetlenül - biztosan nagyszerű hatása lesz az életedre.
Az egészséged szempontjából az év utolsó három hónapja lehet a legfontosabb: vigyázz jobban magadra, és helyezd a hangsúlyt a megelőzésre! Tervezz előre, és ne dőlj be a villámgyors (és persze nem túl realisztikus) eredményt ígérő diétáknak.

 

Forrás: pink.hu

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://cancertyp.blog.hu/api/trackback/id/tr101626910

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.cooplareggia.it 2018.10.28. 08:49:33

Can you sniff cor 226 oxycodone - ceuguqm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása