rák

RÁK (Junius 22. -Julius 22.) - Mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Reklám

Mit igérnek a csillagok?

Ajánló

A Rák jellemzői

Májusi horoszkóp

2008.05.12. 20:41 - koopee

Címkék: rák horoszkóp májusi horoszkóp cancer

Május hó

Rák (Június 22 -Július22)


Az év egyik legjobb hónapja vár most a Rákokra. Életük minden területén könnyen haladnak útjukon. Mintha valaki előttük járna és minden akadályt elhárítana. Ha nem lustul el és kihasználja ezt a kedvező időszakot, igazán látványos eredményeket érhet el. Érdemes időt szakítani új kapcsolatok kiépítésére. A párkereső Rákok könnyen kötnek ismeretséget és számíthatnak rá, hogy szinte üldözni fogják őket a másik nem képviselői. Most könnyen veszi fel a gyorsabb tempót és észre sem veszi, milyen rövid idő alatt teljesíti azokat a feladatokat, amelyek máskor olyan sok idejét és energiáját rabolják el. Élvezi, hogy testileg. lelkileg és szellemileg is a csúcson van, nem ismer lehetetlent.

A hónap mottója:

Az élet egy szép könyv, de nem sok hasznát veszi az, aki nem tudja olvasni.

(Velvet.hu)


 


Május elején a Mars kivonul a Rák jegyéből, tehát ha eddig nem változtatott az életén, akkor júliusig nem is nagyon lesz rá esély. Most inkább a nyugalmat élvezi, azt, hogy végre nem a viták kötik le az energiáját. Azért nem árt elemezni azokat a helyzeteket, amik a feszültséget okozták, ugyanis nyugodtabb fejjel rájön majd, hogy nem a világ, hanem saját igényei változtak. S ha ezt tudja, könnyebben tud majd lépni is. Ha még szingli, a Jupiter segít a párkeresésben.

(Astronet.hu)


Egy nyugodt, békés időszak következik számodra. Tele vagy energiával, a fantáziád határtalan. Hallgass a megérzéseidre, hiszen ezeket jól tudod kamatoztatni.

(Csillagkert.hu)


Az elkövetkezendő hónap nagyon tevékenyen telik számodra. Rengeteg kitartásra és energiára lesz szükséged ahhoz, hogy mindent idejében elintézz. Menni fog!

(Csillaglilla.hu)


A bejegyzés trackback címe:

https://cancertyp.blog.hu/api/trackback/id/tr60465467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása